FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KARAVAN CENTRUM MORAVA bude opět plnit VAŠE cestovatelské sny


 

Další „Novinky“ ze světa nezávislého cestování představí na veletrhu FOR CARAVAN PRAHA 2023, také kroměřížská firma KARAVAN CENTRUM MORAVA v hale 2.

 

K vidění zde bude celkem 8 renomovaných značek (Fendt Caravan, Mobilvetta, EuraMobil, Laika, Etrusco, VANTourer, McLOUIS a Forster) jejichž je autorizovaným zástupcem. Návštěvníci si tak budou moci jednoduše porovnat jednotlivého zpracování vozidel, design a možnosti rozložení interiéru. Na své si tedy přijdou jak zkušení karavanisti, tak i začátečníci, kteří se na svou první cestu teprve chystají.

 

VŠECHNY VYSTAVENÉ VOZIDLA BUDOU JAKO VŽDY IHNED K PRODEJI.

 

 

Zde malá ochutnávka prezentovaných vozidel:


Prémiový FENDT CARAVAN nabízí maximální funkčnost, prvotřídní kvalitu řemeslného zpracování s osvědčenou historií již 52 let.
Exkluzivní MOBILVETTA nabízí širokou škálu obytných automobilů s prvotřídní kvalitou, italským stylem a luxusem.


Vozidla LAIKA se vyznačují jedinečnou kombinaci stylu, pohodlné jízdy a vytříbeného italského designu.
EURA MOBIL jsou opatřeny schvalovací pečetí "Made in Germany". Tato značka nabízí tu nejvyšší kvalitu. Interiér navozuje příjemnou atmosféru a zaručuje prvotřídní komfort při cestování.
ETRUSCO v sobě kombinuje moderní design s praktickou funkčností - vytváří skvělou symbiózu radosti z cestování a komfort bydlení. Etrusco je součástí největšího výrobce karavanů Hymer Group.
Německá značka VANTourer nabízí nenápadné a multifunkční obytné vestavby s řadou chytrých řešení. Díky své velikosti otevírá nekonečné možnosti v cestování.

 

Karavan Centrum Morava disponuje špičkovým týmem, který Vám vždy poradí s výběrem vašeho vysněného obytného vozu nebo karavanu.
„Jsme tým profesionálů, na které se můžete spolehnout“.

 

PŘIJĎTE SE PŘESVĚDČIT.

 

Více informací o společnosti můžete získat také na www.karavan-centrum-morava.cz nebo přímo v showroomu Caravan Centre Moravia, s.r.o., Kotojedy 56, Kroměříž.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje