FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Resl group s.r.o. – dokonalost, která nás baví!


 

Společnost Resl group nabízí širokou nabídku obytných vozů a karavanů. 

 

www.reslgroup.cz 

 

Zastupujeme na českém trhu aktuálně již tři významné výrobce obytných vozů. Značky Forster, KarmannMobil a Eura Mobil nabízí veškeré modely vozů s perfektní výbavou a s dokonale řešeným a moderním interiérem. A právě ten pocit dokonalosti, pocitu, že není co vytknout, se snažíme realizovat i v nabídce našich služeb. Prodej nových obytných aut, pronájem obytných vozidel, ale i špičkový servis v případě, kdy Váš obytný automobil potřebuje servisní prohlídku, opravu nebo jste se rozhodli o doplnění dalšího příslušenství pro ještě větší požitek z cest s obytným autem. Montáže příslušenství realizujeme samozřejmě i do karavanů. 

 

 

Kompletnost našich služeb jsme rozšířili o také o online prodej příslušenství a doplňků pro karavany a obytné vozy. Náš nový eshop na adrese www.reslshop.cz Vám nabídne více jak 35 tisíc položek. Samozřejmostí je odborné poradenství, B2B nabídka, rychlost dodání objednaného zbožía především po dohodě i nabídka montáže zakoupených doplňků v našem servisu. 

 

Za dobu, co naše společnost Resl group s.r.o. vstoupila do světa obytných vozů a karavanů, máme již širokou skupinu věrných a spokojených zákazníků. Přidejte se k nám i Vy. Navštivte náš showroom v Polici nad Metují (K Sídlišti 442). V případě pronájmu obytného vozu můžete využít i naši půjčovnu v Praze na Chodově ( ul. Mikulova ul. ) 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje