FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

ADVENTURE CENTRUM


 

ADVENTURE CENTRUM se již řadu let zaměřuje na výjimečné produkty skvělých světových značek, které si pečlivě vybíráme pro cestování, kempink, caravaning, vodní sporty, ekologii, udržitelnost a patentované technologie. Na nezávislé cestování jsme specialisté. Představíme celou řadu skvělých značek. Na veletrhu představí nejen novinky na solární bázi.

Život mimo síť nikdy nebyl snazší

 

 

Nezávislý mikro solární + Hybridní systém GoSun Off-Grid

 

GoSun mikro Grid zahrnuje všechny naše základní, nejprodávanější produkty. Přenosné a všestranné, vše funguje společně, aby vyhovovalo vašim potřebám mimo síť, budovalo nezávislost a odolnost. Běží na Solární energii, 12V/24V, 110-230V nebo Hybrid.

Všestranný, kompatibilní a kompletní, GoSun mikro Grid je ekosystémem super účinných produktů, které fungují jednotně. Vaření, chlazení / mražení, osvětlení, filtrace vody, ohřev, nabíjení, grilování, větrání a pečení – to vše se silou Slunce a Hybridních technologií.

Nezávislý mikro solární + Hybridní systém GoSun Off-Grid obsahuje:

Fusion Hybrid Pro, Fusion Tilt Kit, Solární stůl 120W, 2x Power 222W, Flow Pro, Chillest 45L, Vyhřívaná 12V deka, Termoska s French Press na 12 voltů a cestovní tašky.

Vaření na plném slunci je se solárním vařičem vždy příjemné, ale GoSun funguje v široké škále podmínek; zataženo, mráz, dusno, sněží, větrno, prašno, co si jen vzpomenete, nic není za hranicí. Nyní s elektrickým 12V ohřívačem vaření, nikdy nekončí.

Vaření venku může být zábavným zážitkem. To znamená, že v zadní části své mysli se můžete obávat, že vám dojde energie nebo možná dokonce převaření jídla. Ale s GoSun's Power 222W a ThermoMeter si můžete být jisti, že nenarazíte na žádný z těchto problémů.

 

 

Solární kuchyně GoSun vám umožní vařit, chladit a nabíjet – kdykoli a kdekoli. Zůstaňte v chladu/mrazu bez ledu a vařte s palivem bez kouře a sazí. Napájejte obě zařízení a nabíjejte svá další zařízení pomocí solárního stolku Solar Table 60W / 120W. Solární kuchyň jsme navrhli tak, aby se každý produkt bezproblémově integroval do komplexního celku.

 

 

Světový BESTSELLER z USA, vařte, grilujte, pečte skvělá jídla kdykoliv a kdekoliv s vysoce výkonným solárním vařičem GoSun Fusion Hybrid 12V. Za každého počasí i večer nebo ve stanu při kempování či karavanu, prostě bez omezení. GoSun Fusion Hybrid je první přenosná, solární + elektrická 12/110 – 230V trouba na světě, která pracuje mimo síť. Tento všestranný sporák je 5x účinnější než tradiční elektrická trouba.

NOVINKA a PREMIÉRA v EVROPĚ – první oblíbená modelová řada solární pece, vařiče GoSun SPORT přichází také v Hybridní 12V verzi GoSun SPORT-E. Nyní s elektrickým 12V ohřívačem vaření, nikdy nekončí.

 

 

Použití: bez omezení venku i uvnitř, při kempování, obytné auto, lodě, karavan, nouzové události, glamping, Tiny House, nezávislé bydlení nebo jurta.

 

Kromě zmíněného grilu u nás najdete také GoSun Chill přenosnosné kompresorové lednice/mrazák na 12/24V 120 – 230V / solární energie s mnoha využitími. GoSun SolarPanel 10W / 30W+ / 100W je ideální pro nabíjení zařízení, která nepoužívají nic jiného než sluneční svit a celou řadu produktů pro nezávislé cestování. Je to jednoduché, stačí připojit jakékoli zařízení a umístit panel na slunce. Při plném slunci se bude připojené zařízení nabíjet rychleji jako typická síťová nabíječka.

 

 

Kromě solárního příslušenství a technologických vychytávek nabídne také radost na vodě

Chcete se odlišit od ostatních? Designové umělecké ANOMY nafukovací paddleboardy Vás překvapí. Všechno, co budete potřebovat, se vleze do jednoho batohu. Můžete tak trávit více času na vodě, sportovat nebo cvičit jógu v přírodě. SUP je vhodný pro celou rodinu i pro delší dobrodružné cesty na jakékoliv vodní ploše a také pro surfování nebo sjíždění řek. ANOMY paddleboardy jsou oblíbené mezi majiteli obytných aut, přívěsů a 4WD nebo majiteli lodí a jachet.

 

Švýcarské nafukovací paddleboardy
MINT LAMA

Jak název napovídá, tyto nafukovací paddleboardy jsou ideálním společníkem pro celou rodinu. Například rodiče a dítě mohou být bez problémů přepravováni současně. Zábava je zaručena i se svým čtyřnohým přítelem! Naše nejširší deska má vysoký objem a je proto velmi uživatelsky přívětivá a stabilní. Výsledkem je, že deska SUP MINT LAMA – FAMILY 10.6 je také dokonalým společníkem pro provádění jógy, pilates nebo protahovacích cvičení bez převrácení. Jedinečné TOP provedení Vás ohromí. Tato Švýcarská značka – MINT LAMA – plně uspokojí celou rodinu na cestách za dobrodružstvím.

   

Cestovní 12V odpařovací chlazení TRANSCOOL

 

Nová modelová řada velmi oblíbených chlazení do karavanů TRANSCOOL 12V/24V/110-230V + POWER je vhodný do vašeho, karavanu, obytného vozu, lodě, autostanu, kamionu nebo 4WD, stanu chaty, srubu nebo v domácnosti! Nevyžaduje žádné řezání, vrtání ani trvalou montáž.

Jednoduše ho naplňte vodou a zapojte do zásuvky cigaretového zapalovače. Je to lehký, vysoce účinný dvanáctivoltový přenosný chladič vzduchu, který byl vyvinut a vyroben pro australské podmínky.

 

  

 

 

ADVENTURE CENTRUM osobně prověřuje v praxi všechny produkty. Jsme s Vámi i na veletrzích již 18 let a naši zákazníci jsou vždy překvapení a spokojení, což nás velmi těší. Můžete nás také navštívit v našem showroomu a obchodě, kde Vám rádi vše předvedeme, vysvětlíme a poradíme. www.adventurecentrumshop.cz

Těšíme se na setkání v Praze Letňanech HALA 6/B16.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje