FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz v Hale 2, na stánku č.2A01


 

KaravanTravel.cz v Hale 2, na stánku č.2A01 představuje novou produktovou řadu prémiových obytných vozů Eura Mobil. Můžete se těšit na novinky na platformě Mercedes-Benz a Fiat Ducato, nové modelové řady výrobce CI, konkrétně CI Horon a CI Magis+ s širokou nabídkou skladových vozů připravených speciálně pro návštěvníky veletrhu For Caravan. Uvidíte také novinky v segmentu obytných vestaveb Mobilvetta, CI, Clever Vans a EuraMobil.

 

Společnost KaravanTravel.cz autorizovaný zástupce značek CI-Caravans International, Clever Vans, EuraMobil a Mobilvetta i přes těžkou situaci v dodavatelsko-výrobních řetězcích přiváží nové modelové řady a mnoho novinek sezóny 2022/2023. Pro zájemce o koupi společnost připravila širokou škálu skladových vozidel na podvozcích Fiat Ducato, Mercedes, Ford a Citroen ihned k odběru a to včetně bohaté příplatkové výbavy vozidel, která je již zahrnuta v prodejní ceně. Například 2DIN rádio, navigaci se zpětnou kamerou, Markýzu, FTV Solární panely, Zimní pakety s topením diesel, plyn, 230V, Automatický satelit s TV apod.

 

EuraMobil luxus „all inclusive“


Novinka na podvozku Mercedes Profila T 696 a 726 bude k dispozici i českým zájemcům. Kromě jiného vyniká kompaktní koupelnou a především komfortní výbavou. Patří do ní motorizace 170k, Automatická převodovka, navigace, markýza, panoramatická střešní okna, teplovodní topení Alde, za zmínku stojí i podvozek AL-KO, který umožnuje kdykoliv zvednout celkovou hmotnost vozidla z 3.500kg na 4.500kg a to i dodatečně. Eura Mobil představuje edici „Luminary“, která nabízí maximální komfort a pokročilé autonomní řízení. Mezi vystavovanými vozy uvidíte také také Integra Line 720, Profila T 695, Profila RS 720  na podvozcích Fiat.

 

CI neboli Caravans International, Vás přesvědčí poměrem ceny, zpracováním a spolehlivostí.

 

Na podvozcích Fiat Ducato a Ford Transit přichází s novou aerodynamickou přední částí, inovací vnitřního designu interiéru, speciální konstrukční technologií včetně možnosti desetileté záruky těsnosti a s eliminací nežádoucích zvuků za jízdy, což  zákazníci jistě ocení. Ostatní konkureční značky tuto technologii často nenabízí. S novou sezónou se z vozů CI stávají produkty „all inclusive“. Značka CI také nabízí zimní pakety s diesel-230V topením včetně izolované a vyhřívané odpadní nádrže, izolovaného vstupního schodu a vyhřívaného externího potrubí.

 

CI má také ve svém portfoliu vestavby s názvem Kyros. Nejpopulárnější je líbivý Kyros Elite na podvozku Fiat Ducato. CI Kyros DUO XL nabízí i provedení s lůžkem umístěným ve stanové střeše a garáž s elektrickou zvedací postelí s podelnými lůžky.

 

Něměli byste vynechat ani obytné vozy Mobilvetta, polointegrované obytné vozy KEA P a prémiový Krosser P 86 s dvojitou, vzduchem vyhřívanou podlahou a XXL nádržemi. K vidění budou i vestavby Admiral K 6.5 Fiat Ducato v unikátní designu a s inovativními konstrukčními prvky. Zajímavostí je elektricky ovládané podélné lůžko v zadní části vozu, po jehož zvednutí obytná vestavba umožní převést vše po čem cestovatelé touží.

 

KaravanTravel.cz již tradičně vystaví i obytné vestavby Clever Vans 2022/2023.

 

Tyto vestavby vynikají svým ergonomickými řešením, uživatelským komfortem, kvalitními okny, perfektní izolací a svoji bohatou výbavou.

 

Tým KaravanTravel.cz s.r.o. Vás přivítá Hale 2, na stánku č.2A01.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě