FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz v Hale 2, na stánku č.2A01


 

KaravanTravel.cz v Hale 2, na stánku č.2A01 představuje novou produktovou řadu prémiových obytných vozů Eura Mobil. Můžete se těšit na novinky na platformě Mercedes-Benz a Fiat Ducato, nové modelové řady výrobce CI, konkrétně CI Horon a CI Magis+ s širokou nabídkou skladových vozů připravených speciálně pro návštěvníky veletrhu For Caravan. Uvidíte také novinky v segmentu obytných vestaveb Mobilvetta, CI, Clever Vans a EuraMobil.

 

Společnost KaravanTravel.cz autorizovaný zástupce značek CI-Caravans International, Clever Vans, EuraMobil a Mobilvetta i přes těžkou situaci v dodavatelsko-výrobních řetězcích přiváží nové modelové řady a mnoho novinek sezóny 2022/2023. Pro zájemce o koupi společnost připravila širokou škálu skladových vozidel na podvozcích Fiat Ducato, Mercedes, Ford a Citroen ihned k odběru a to včetně bohaté příplatkové výbavy vozidel, která je již zahrnuta v prodejní ceně. Například 2DIN rádio, navigaci se zpětnou kamerou, Markýzu, FTV Solární panely, Zimní pakety s topením diesel, plyn, 230V, Automatický satelit s TV apod.

 

EuraMobil luxus „all inclusive“


Novinka na podvozku Mercedes Profila T 696 a 726 bude k dispozici i českým zájemcům. Kromě jiného vyniká kompaktní koupelnou a především komfortní výbavou. Patří do ní motorizace 170k, Automatická převodovka, navigace, markýza, panoramatická střešní okna, teplovodní topení Alde, za zmínku stojí i podvozek AL-KO, který umožnuje kdykoliv zvednout celkovou hmotnost vozidla z 3.500kg na 4.500kg a to i dodatečně. Eura Mobil představuje edici „Luminary“, která nabízí maximální komfort a pokročilé autonomní řízení. Mezi vystavovanými vozy uvidíte také také Integra Line 720, Profila T 695, Profila RS 720  na podvozcích Fiat.

 

CI neboli Caravans International, Vás přesvědčí poměrem ceny, zpracováním a spolehlivostí.

 

Na podvozcích Fiat Ducato a Ford Transit přichází s novou aerodynamickou přední částí, inovací vnitřního designu interiéru, speciální konstrukční technologií včetně možnosti desetileté záruky těsnosti a s eliminací nežádoucích zvuků za jízdy, což  zákazníci jistě ocení. Ostatní konkureční značky tuto technologii často nenabízí. S novou sezónou se z vozů CI stávají produkty „all inclusive“. Značka CI také nabízí zimní pakety s diesel-230V topením včetně izolované a vyhřívané odpadní nádrže, izolovaného vstupního schodu a vyhřívaného externího potrubí.

 

CI má také ve svém portfoliu vestavby s názvem Kyros. Nejpopulárnější je líbivý Kyros Elite na podvozku Fiat Ducato. CI Kyros DUO XL nabízí i provedení s lůžkem umístěným ve stanové střeše a garáž s elektrickou zvedací postelí s podelnými lůžky.

 

Něměli byste vynechat ani obytné vozy Mobilvetta, polointegrované obytné vozy KEA P a prémiový Krosser P 86 s dvojitou, vzduchem vyhřívanou podlahou a XXL nádržemi. K vidění budou i vestavby Admiral K 6.5 Fiat Ducato v unikátní designu a s inovativními konstrukčními prvky. Zajímavostí je elektricky ovládané podélné lůžko v zadní části vozu, po jehož zvednutí obytná vestavba umožní převést vše po čem cestovatelé touží.

 

KaravanTravel.cz již tradičně vystaví i obytné vestavby Clever Vans 2022/2023.

 

Tyto vestavby vynikají svým ergonomickými řešením, uživatelským komfortem, kvalitními okny, perfektní izolací a svoji bohatou výbavou.

 

Tým KaravanTravel.cz s.r.o. Vás přivítá Hale 2, na stánku č.2A01.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje