FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Caravan Adventure – půjčovna obytných vozů Praha 9 – Satalice


 

Cílem naší půjčovny je nabídnout auta připravená a vybavená tak, aby si v jakémkoli období stačilo vzít osobní věci a vyrazit na dovolenou. Cenu máme stanovenou bez dalších příplatků a ke každé zápůjčce dáváme den navíc na vrácení auta.

 

Půjčovnu obytných vozů Caravan Adventure založila na jaře 2021 parta nadšenců. V současné době provozujeme tři auta (pro 4 a 5 lidí).

 

 

Chtěli jsme vytvořit půčovnu, ve které bychom si sami rádi auto půjčili. Dlouho jsme vybírali a nakonec se rozhodli pro značku Etrusco (italský design pod hlavičkou firmy Hymer), která podle našeho názoru splňuje požadavky na komfort, praktičnost, funkčnost i kvalitu zpracování. Všechna nabízená auta jsou polointegrovaná a poskytují maximální pohodlí v rozumné velikosti. Pro jejich řízení stačí ŘP skupiny B a doložnost mají více než 500 kg.

 

 

Ceny jsou bez dalších příplatků – obsahují kompletní výbavu, neomezený nájezd, spotřebovaný plyn, závěrečný úklid a především ke každé zápůjčce možnost vrácení auta až den následující po posledním dni výpůjčky. Toto se nám, myslíme, podařilo a za dva roky naší existence máme již přes 100 spokojených klientů a mnozí z nich naše služby využívají opakovaně.

 

Naši nabídku si můžete zobrazit na stránkách www.caravanadventure.cz  






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje