FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

CARAVAN Plus – Prodej + Půjčovna + Servis + Příslušenství


CARAVAN Plus – Prodej + Půjčovna + Servis + Příslušenství

 

Firma CARAVAN Plus na veletrhu FOR CARAVAN představí nejnovější modely obytných automobilů Ahorn v moderním designu a různých výbavách. Novinkou pro rok 2019 je u řady Canada výrazná změna interiéru. Designéři se věnovali detailům v interiéru s největší péčí - skřínky vybavené novými úchyty jsou zdobeny zlatou linkou v kombinaci se šedou barvou, která je použitá i na nově zaobleném bloku kuchyňské linky. Polstrování na sezení také prošlo inovací a v spolu s chladnějším odstínem obložení vytváří dokonalou souhru, která působí velmi útulně. Tyto modely lze objednávat jak v provedení s alkovnou, tak i jako polointegrované vozy.

 

Dále bude představena v tomto inovativním designu i krátká verze plnohodnotného obytného automobilu do 6-ti metrů a naopak i prostorná verze pro 7 lidí.

 

K vidění budou i různá uspořádání na vystavených modelech i mnoho doplňků, kterými lze obytný automobil dovybavit k Vaši úplné spokojenosti.

 

Na místě bude k dispozici poradenský servis jak v oblasti karavanů, tak i doplňků a vestavbových komponentů, zvedacích střech apod.

 

Budeme se na Vás těšit na našem stánku www.karavanyplus.cz

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje