FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Egoé - autovestavby Nestbox


 

Je to velmi jednoduché. Stačí vložit vestavbu Egoé nest do vašeho vozu a ten se velmi rychle promění
v komfortní kempingové auto. Víme, že výbava pro opravdový autokemping musí něco vydržet, ale zároveň chceme, aby byla elegantní a praktická. Díky tomu „bydlíte“ venku stejně pohodlně jako doma.

 

Na našem stánku 1A01 v Hale 1 vám představíme obytnou vestavbu Nestbox. Klasikou nabídky je verze Hiker – menší varianta autovestavby pro vozy typu Caddy, Berlingo nebo Kangoo. I v těchto rozměrech vám dokážeme nabídnout plnohodnotnou výbavu, takže se na cestách můžete spolehnout na vlastní vařič, vodu i lednici. A pořád zbývá dost místa na velkorysou spací plochu až 140 x 195 cm.

 

Chtěli jsme ale zážitek svobodného a spontánního cestování nabídnout i majitelům běžných osobních vozů, a proto jsme letos přišli s novinkou: dosud nejmenší vestavbou Tramp. Poprvé jsme ji instalovali do kufru Dacie Duster. Oproti Camperu zde došlo ke zjednodušení konstrukce a zmenšení základního korpusu na šířku 95 cm. Kolibřích rozměrů bylo dosaženo například zredukováním původního vařiče a vodního zdroje. Ten byl nahrazen tlakovým vakem o objemu 15 l. Ovládá se nožní pumpou a není tedy závislý na elektřině. Ve výbavě však nechybí integrovaná krájecí deska s nožem nebo nika na termotašku.

 

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje