FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Naložit, zažít, vyložit. Egoé umožňuje sdílet zážitky


 

Otevřít kufr, naložit kempingový modul a vyrazit za zážitky. Kamkoliv. Když už jich máte dost, stačí vše vyložit a začít sdílet. A nejen zážitky. Podělit se můžete i o modul samotný. Sedne do více aut a díky odolné konstrukci přežije všechny cestovatelské nápady.

 

Co je nejdůležitější u kempingového modulu? Aby šlo o stoprocentně funkční produkt. Takový je pohled firmy Egoé nest, která proměnu auta v zázemí pro cestování řeší od roku 2014. Novinkou pro letošní sezonu je Nestboard 700. Jde zároveň o nejuniverzálnější model v nabídce. Vejde se do kufru většiny vozů kombi a v případě kompaktních dodávek prakticky neomezuje užitné vlastnosti.

 

Funkčnost podmíněná bytelností

Základem kempingových modulů Nest jsou od samého začátku ocelové rámy. Ty jsou použity jak u korpusu, který se kotví k originálním okům v kufru auta, tak ve výsuvné části. Tím je dosaženo nejen maximální tuhosti, ale také to umožňuje pevnou montáž průmyslových posuvů. Ty mají navíc pro maximální bezpečnost zámky pro obě krajní polohy.

Z důvodů životnosti je použita vícevrstvá překližka s nalisovaným laminátem. Vše podtrhují doplňky z nerezového materiálu a využití technologicky vyspělých řešení v podobě energetického řetězu, čerpadla, skládacího umyvadla nebo odnímatelné vodovodní baterie s rychlospojkou. Samostatnou kapitolou je pak kvalitní matrace ze dvou vrstev pěny.

 

Kondenzovaný Nestboard 700

Nový Nestboard 700, který bude mít výstavní premiéru na For Caravan, přebírá od svých větších sourozenců komplexní technický základ a zachovává všechny funkce od vaření až po spaní – to vše v kondenzované, kompaktnější podobě. Hloubku modulu se podařilo stlačit pod 70 centimetrů. Šířka zůstává jako u předchůdce, tedy 91 centimetrů. Po rozložení roštu se vytvoří lůžko pro komfortní spaní dvou lidí.

 

O firmě

Egoé nest je součástí skupiny Egoé, která sídlí v Bílovicích u Uherského Hradiště. Kromě kempingových modulů navrhuje, vyvíjí a vyrábí také outdoorový nábytek. Podpis Egoé najdete i pod altánovým systémem z kostek Leva, bydlením na malém půdorysu Ulita nebo pod projekty v dopravní infrastruktuře.

 

www.egoe.eu

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje