FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Glampingová village - spojení drsného offroadového světa s luxusními prvky wellnessových center v podání MRKEY.


 

Jak si užít drsný beskydský sever, který skýtá spoustu přírodních krás, malebných lesů a hor, být daleko od nejbližší civilizace, nebýt nikomu na očích, a přitom si užívat všech výdobytků moderní civilizace v naprostého soukromí unikátního lomu uprostřed nedotčeného lesa? Jedno takové místo existuje…

 

 

Klidné spaní uprostřed luna přírody v opuštěném, soukromém lomu, si můžeš užít v offroadových karavanech Crawler TRC 458, které překvapí svým vybavením, důmyslně řešeným štědrým prostorem s možností úpravy spodního spacího prostoru v posezení, nezávislým topením, které karavan vyhřeje během chviličky na požadovanou teplotu.

 

Tím však drsná offroadová část nekončí – její součástí je také SMG Mammoth, polní kuchyň, která se svou pracovní plochou, úložným prostorem a 300l nádrží na pitnou vodu směle vyrovná domácímu prostředí.

 

A co když nevyjde počasí a bude pršet? Žádný problém! Všechny karavany a přívěsy jsou vybaveny voděodolnými a větruodolnými markýzami a bočnicemi, ze kterých lze udělat suverénní 1+1 a v klidu a suchu trávit dny v přírodě i za nevlídného počasí.

 

Unikátnost projektu dodává offroadová sauna a vířivka, obě postavené na offroadovém podvozku, který nemá v terénu limity. Vířivka pro 4-5 osob s bublinkovou lázní je ideální pro odpočinek po náročné túře. Společně se saunou poskytnou skvělé zázemí i při sychravém či chladnějším počasí. Ojedinělý je také systém vytápění pomocí kamínek na dřevo, které pak dokresluje dokonalou idylu lesního wellness. A to prostě chceš zažít.

 

Jedním z prvních návštěvníků, který offroad glamping V LOMU navštívil byl dobrodruh Lukáš Langmajer, který s sebou vzal na jarní prázdniny čtyřnohého parťáka a své dvě děti. I on může potvrdit, že stále platí rčení, že není špatné počasí, jen špatné vybavení a že v našich karavanech a offroadovém wellness lze trávit čas i na začátku března, kdy teploty venku sotva přesáhnou 15 stupňů celsia.

 

Offroad glamping bude nyní i součástí veletrhu FOR CARAVAN. Prohlédnout si tedy můžete nejen zmíněné karavany, markýzy, ale i offroadové wellness, které je prozatím jediným terénním wellnessem svého druhu, a to nejen v České republice.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje